Pegar o contido en formatos especiais

O contido almacenado no portapapeis pode pegarse no seu documento usando diferentes formatos. LibreOffice permítelle escoller pegar o contido mediante unha caixa de diálogo ou a través dunha icona despregábel.

As opci√≥ns dispo√Ī√≠beis var√≠an en funci√≥n do contido do portapapeis.

Pegar o contido do portapapeis mediante unha icona de men√ļ

1. Para abrir o men√ļ prema a frecha situada ao lado da icona Pegar na barra Est√°ndar.

2. Seleccione unha das opcións.

Se non lle satisfai o resultado pode premer na icona Desfacer e pegar de novo mediante outra opción.

Pegar o contido do portapapeis mediante unha caixa de di√°logo

1. Escolla Editar - Pegado especial.

2. Seleccione unha das opcións e prema Aceptar.

Se ten aberta unha folla de cálcuIo e o contido do portapapeis son celas de folla de cálculo, aparece unha caixa de diálogo de Pegado especial diferente. Úsea para copiar celas mediante opcións básicas ou avanzadas.