Arrastrar e soltar en documentos de LibreOffice

Existen moitas opcións para mover e copiar obxectos mediante arrastrar e soltar. Pode mover e copiar co rato seccións de texto, obxectos de debuxo, imaxes, controis de formulario, hiperligazóns, intervalos de celas e moitos outros.

Te√Īa en conta que o apuntador do rato mostra un signo m√°is ao copiar e unha frecha ao crear unha ligaz√≥n ou hiperligaz√≥n.

Apuntador do rato

Descrición

Mover datos co rato

Mover

Mover datos co rato

Copiar

Insertar ligazóns co rato

Crear ligazóns

If you press or Shift+ while releasing the mouse button, you can control whether the object is copied, moved, or a link is created.

Icon

Se arrastra obxectos f√≥ra do Navegador, pode especificar no submen√ļ da icona Modo arrastrar se os desexa copiar ou inserir como ligaz√≥ns ou hiperligaz√≥ns.

Icona Suxestión

En LibreOffice pode cancelar a operación arrastrar e soltar en calquera momento se preme na tecla Esc antes de soltar o botón do rato.

Copiar imaxes entre documentos

Copiar √°reas de follas de c√°lculo a documentos de texto

Copiar imaxes da galería

Engadir imaxes á galería