Conexión con ODBC

Especifica a configuración para bases de datos ODBC.

Para editar ou engadir rexistros en LibreOffice a táboa da base de datos debe ter un campo de índice único.

Nas plataformas Solaris e Linux tente utilizar controladores JDBC en vez de ODBC. Consulte http://www.unixodbc.org para obter información sobre o emprego de ODBC en Solaris ou Linux.

Para conectar con bases de datos de Microsoft Access, use as interfaces de bases de datos ADO ou Access en vez de ODBC.

Icona Nota

O fabricante da base de datos fornece e mantén os controladores de ODBC. LibreOffice só soporta o estándar ODBC 3.

Nome da base de datos ODBC

Introduza o camiño do ficheiro da base de datos.

Explorar

Prema para abrir unha caixa de diálogo de selección de fonte de datos ODBC:

Selección de fonte de datos

Seleccione a fonte de datos con que desexa conectarse empregando ODBC e prema en Aceptar.

Autenticación

Asistente de bases de datos