Conversor de documentos - Páxina 1

Specifies the type of Microsoft Office documents that will be converted.

Para acceder a esta orde...

Escolla Ficheiro - Asistentes - Conversor de documentos

Microsoft Office

Converte documentos de Microsoft Office a formato OpenDocument.

Documentos de Word

Converte documentos en formato *.doc de Microsoft Word en documentos *.odt de OpenDocument.

Documentos de Excel

Converte documentos en formato *.xls de Microsoft Excel en documentos *.ods de OpenDocument.

Documentos de PowerPoint

Converte documentos en formato *.ppt de Microsoft PowerPoint en documentos *.odp de OpenDocument.

Create Log file

Crea un ficheiro de rexistro no cartafol de traballo que mostra os documentos convertidos.

Pode continuar na páxina seguinte do Conversor de documentos.