Asistente de elementos de grupo: Datos

Especifica os campos de opciĆ³n contidos na caixa de grupo.

Para acceder a esta orde...

No deseƱo de formulario, prema na icona Caixa de grupo da barra de ferramentas e use o rato para crear un marco - pƔxina 1 do asistente

Que nomes desexa asignar aos campos de opciĆ³n?

Especifica a etiqueta de cada campo de opciĆ³n. No formulario verĆ” a etiqueta do campo de acciĆ³n. Esta entrada correspĆ³ndese coa propiedade Etiqueta do campo de opciĆ³n.

Aceptar

>>

Confirms the current label and copies the label to the Option fields list.

Introduza a etiqueta para cada campo de opciĆ³n do grupo que desexa crear e cĆ³pieo na lista premendo no botĆ³n de frecha. Repita este procedemento ata que se definan todos os campos de opciĆ³n.

Campos de opciĆ³n

Mostra os campos de opciĆ³n que deben incluĆ­rse na caixa de grupo.

Retira da lista os campos de opciĆ³n seleccionados.