Exportar HTML - Páxina 5

Define un estilo de botón para navegar polas diapositivas da presentación.

Esta páxina non é visíbel despois de desmarcar a caixa de verificación Crear portada ou seleccionar Automático ou exportación WebCast.

Para acceder a esta orde...

No menú Ficheiro - Exportar de LibreOffice Draw ou LibreOffice Impress, seleccione o tipo de ficheiro HTML - páxina 5 do asistente

Seleccionar o estilo de botón

Especifica se desexa inserir botóns de navegación na presentación. Tamén pode seleccionar o seu estilo.

Só texto

Insire hiperligazóns de texto en vez de botóns.

Campo de selección

Mostra os estilos de botón dispoñíbeis. Prema nun estilo de botón para seleccionalo.