Exportar HTML

Determina a configuración para publicar documentos de LibreOffice Draw ou LibreOffice Impress en formato HTML.

Para acceder a esta orde...

No men√ļ Ficheiro - Exportar de LibreOffice Draw ou LibreOffice Impress, seleccione o tipo de ficheiro "Documento HTML". A caixa de di√°logo √°brese automaticamente

As páxinas mostradas varían en función da selección feita na segunda páxina do asistente.

Exportar HTML - P√°xina 1

Na primeira p√°xina pode seleccionar un dese√Īo existente ou crear un novo.

Exportar HTML - P√°xina 2

Determina o tipo de publicación.

Exportar HTML - P√°xina 3

Especifica o tipo de imaxes e a resolución da pantalla de destino.

Exportar HTML - P√°xina 4

Especifica a información que desexa mostrar na portada da publicación.

Exportar HTML - P√°xina 5

Define un estilo de botón para navegar polas diapositivas da presentación.

Exportar HTML - P√°xina 6

Define as cores da publicación.

< Back

Volve ás seleccións feitas na páxina anterior. A configuración actual permanece gardada. Pode seleccionar este botón cando se encontre no segundo paso da edición.

Next >

Garda a configuraci√≥n actual e avanza √° seguinte p√°xina. Este bot√≥n desact√≠vase na √ļltima p√°xina da caixa de di√°logo.

Crear

Creates new documents according to your selections and saves the documents.

Icona Nota

LibreOffice garda a configuraci√≥n actual do asistente e √ļsaa como predefinida ao abrir o asistente de novo.