Asistente de formularios - Definir entrada de datos

Especifica o modo de manexo de datos do novo formulario.

Para acceder a esta orde...

Prema en Usar o asistente para crear un formulario na xanela do ficheiro de base de datos.

O formulario só debe usarse para introducir datos novos. Os datos xa existentes non se mostran

Crea un formulario que só se usa para introducir datos novos.

O formulario mostra todos os datos

Crea un formulario que pode usarse tanto para mostrar datos existentes como para introducir datos novos.

Non permitir a modificación dos datos existentes

Seleccione esta opción para prohibir a edición de datos.

Non permitir a eliminación dos datos existentes

Seleccione esta opción para prohibir a eliminación de datos.

Non permitir a inclusión de datos novos

Seleccione esta opción para prohibir a inclusión de datos novos.

Asistente de formularios - Aplicar estilos