Asistente de fax

Opens the wizard for faxes. The wizard can help you create document templates for fax documents. You can then print the fax documents to a printer or to a fax machine, if fax driver software is available.

Para acceder a esta orde...

Escolla Ficheiro - Asistentes - Fax

LibreOffice incl√ļe unha mostra de documento de fax, que pode personalizar coa axuda do asistente segundo as s√ļas necesidades. O asistente gu√≠ao paso a paso na creaci√≥n do modelo de documento e ofr√©celle m√ļltiplas opci√≥ns de dese√Īo. A previsualizaci√≥n m√≥stralle a aparencia provisional do fax que est√° a configurar.

No asistente pode modificar en calquera momento as entradas e opci√≥ns, as√≠ como saltarse unha ou todas as s√ļas p√°xinas, en cuxo caso se mant√©n a configuraci√≥n actual (ou a predefinida).

Asistente de Fax - Dese√Īo de p√°xina

Define o estilo do seu documento de fax.

Asistente de Fax - Elementos para incluír

Especifica os elementos do fax que se imprimen.

Asistente de Fax - Remitente e destinatario

Especifica a información do remitente e do destinatario do fax.

Ir ao Asistente de Fax - Pé de páxina

Especifica a información do pé de páxina.

Asistente de Fax - Nome e lugar

Define o nome e localización do modelo.

Volver

Prema no botón Volver para ver o configurado na páxina anterior. A configuración actual non se modifica nin elimina. Este botón móstrase activo a partir da segunda páxina.

Seguinte

O asistente garda a configuraci√≥n e avanza √° seguinte p√°xina. O bot√≥n Seguinte fica inactivo ao chegar √° √ļltima p√°xina.

Rematar

O asistente crea un modelo de documento a partir das opcións seleccionadas e gárdao. Móstrase na área de traballo un novo documento baseado no modelo, co nome de ficheiro "SentítuloX".

Cancelar

Premendo en Cancelar péchase a caixa de diálogo sen gardar ningunha alteración.