Xanela da Axuda de LibreOffice

Icona Aviso

O sistema de axuda de todas as versións do software baséase nos mesmos ficheiros fonte. Algunhas das funcións descritas na axuda poden non estar incluídas nesta distribución en particular. Algunhas características específicas dunha distribución poden non ser mencionadas nesta axuda.

A xanela da Axuda mostra a p√°xina da Axuda seleccionada nun momento dado.

A barra de ferramentas contén funcións importantes para o control do sistema da Axuda:

Icona

Mostra e oculta o panel de navegación

Icona

Volve √° p√°xina anterior

Icona

Avanza √° seguinte p√°xina

Icona

Vai √° primeira p√°xina do tema actual da Axuda

Icona

Imprime a p√°xina actual

Icona

Engade esta p√°xina aos marcadores

Icona de busca

Abre a caixa de di√°logo Localizar nesta p√°xina.

Estas ordes tam√©n poden encontrarse no men√ļ de contexto do documento da Axuda.

P√°xina da Axuda

Pode copiar do visualizador da Axuda ao portapapeis do sistema operativo, usando as ordes de copia est√°ndar. Por exemplo:

1. Seleccione o texto que desexa copiar dunha p√°xina da Axuda.

2. Press +C.

Para buscar na p√°xina actual:

1. Prema na icona Localizar nesta p√°xina.

√Ābrese a caixa de di√°logo Localizar nesta p√°xina.

Icona Nota

You can also click in the Help page and press +F.

2. Introduza na caixa Buscar o texto que desexa encontrar.

3. Seleccione as opcións de busca que desexa usar.

4. Prema en Localizar.

Para localizar na p√°xina a seguinte ocorrencia do termo buscado, prema de novo en Localizar.

Panel de navegación

O panel de navegaci√≥n da xanela da Axuda cont√©n os separadores Contido, √ćndice, Localizar e Marcadores.

Na caixa de lista situada na parte superior pode seleccionar outros m√≥dulos da Axuda de LibreOffice. Os separadores √ćndice e Localizar tan s√≥ conte√Īen os datos do m√≥dulo de LibreOffice seleccionado.

Contido

Mostra un índice dos principais temas de todos os módulos.

√ćndice

Mostra unha lista de palabras chave do índice para o módulo de LibreOffice seleccionado actualmente.

Localizar

Permítelle levar a cabo unha busca en todo o texto, incluíndo todo o contido da Axuda do módulo de LibreOffice seleccionado.

Marcadores

Contén marcadores definidos polo usuario. Pode editalos, eliminalos ou premer neles para ir ás páxinas correspondentes.