Suxestións especiais para campos de data

Ao introducir un ano empregando dous díxitos, o valor correspondente de catro díxitos determínase cunha opción de - LibreOffice - Xeral. Por exemplo, se 1935 for o valor límite inferior e se introduce 34 como valor da data, o resultado é 2034 e non 1934.

O valor do límite predefinido gárdase con cada documento.

En LibreOffice os anos indícanse mediante catro díxitos, polo que a diferenza entre 1/1/99 e 1/1/01 é de dous anos. Esta configuración, Ano (dous díxitos), permite aos usuarios definir os anos nos que as datas con dous díxitos se engaden a 2000. Por exemplo, se especifica a data 1/1/30 ou outra posterior, a entrada "1/1/20" recoñécese como 1/1/2020 en vez de 1/1/1920.