Correo electrónico como PDF

Saves the current file to Portable Document Format (PDF) version 1.4. A PDF file can be viewed and printed on any platform with the original formatting intact, provided that supporting software is installed.

Para acceder a esta orde...

Choose File - Export As - Export as PDF

Icona

Exportar como PDF

Lapela Xeral

Intervalo

Configura as opcións de exportación das páxinas incluídas no ficheiro PDF.

Todo

Exportacións todos os intervalos de impresión definidos. Se ningunha área de impresión é definida, exporta o documento completo.

P√°xinas

Exports the pages you type in the box.

Para exportar intervalos de páxinas, utilice o formato 3-6. Para exportar páxinas soltas, utilice o formato 7;9;11. Pode exportar unha combinación de intervalos de páxinas e páxinas soltas utilizando o formato 3-6;8;10;12.

Selección

Exporta a selección actual.

Imaxes

Define as opcións de exportación en formato PDF das imaxes do documento.

Icona Nota

As imaxes EPS con previsualizacións incorporadas expórtanse só como previsualizacións. As imaxes EPS sen previsualizacións incorporadas expórtanse como marcadores de posición baleiros.

Compresión sen perdas

Selecciona unha compresión sen perda de imaxes. Todos os píxeles son preservados.

Compresión JPEG

Selecciona unha compresi√≥n JPEG de imaxes. Cun alto nivel de calidade, case todos os p√≠xeles son preservados. Cun baixo nivel de calidade, alg√ļns p√≠xeles perderse e artefactos introducidos, pero os tama√Īos de arquivo son reducidos.

Calidade

Introduza o nivel de calidade para a compresión JPEG.

Reducir resolución da imaxe

Selecciona a nova mostra ou abaixo o tama√Īo das imaxes a un n√ļmero menor de p√≠xeles por polgada.

Seleccione a resolución desexada para as imaxes.

Xeral

Configura as opcións xerais de exportación PDF.

Hybrid PDF (embed ODF file)

Esta configuración permite que exporte o documento como un ficheiro .pdf que contén dous formatos de ficheiro :. PDF e ODF En visores de PDF se comporta como un ficheiro .pdf normal e permanece totalmente editable en% PRODUCTNAME.

Archive PDF/A-1a (ISO 19005-1)

Converte a formato PDF/A-1a. Este defínese como un formato de ficheiro de documento electrónico para preservación a longo prazo. Todas as fontes que foron usadas no documento de orixe será incorporado ao ficheiro PDF xerado. Marcas de PDF será escrita.

Tagged PDF (add document structure)

Selecciona a escribir as etiquetas de PDF. Isto pode aumentar o tama√Īo do arquivo en enormes cantidades.

Tagged PDF contén información sobre a estrutura do contido do documento. Isto pode axudar a amosar o documento en dispositivos con pantallas diferentes, e ao usar o software lector de pantalla.

Exportar marcadores

Select to export bookmarks of Writer documents as PDF bookmarks. Bookmarks are created for all outline paragraphs (Tools - Chapter Numbering) and for all table of contents entries for which you did assign hyperlinks in the source document.

Exportar comentarios

Selecciona a exportar comentarios de documentos do Writer e Calc como notas de PDF.

To export comments of Writer documents as they are shown in LibreOffice, choose - LibreOffice Writer - Print and select the In margins option in the Comments area. The exported pages will be scaled down and the comments will be placed into their margins.

Crear formulario PDF

Seleccione esta opción para crear un formulario PDF. Isto pode ser cuberto e impreso polo usuario do documento PDF.

Enviar formato

Seleccione o formato de envío de formularios desde dentro do arquivo PDF.

Seleccione o formato dos datos que recibir√° do presentador: FDF (Forms Data Format), PDF, HTML ou XML.

Este axuste substit√ļe a propiedade URL do control que marcou no documento.

Permitir nomes de campos duplicados

Permite usar o mesmo nome de campo a varios campos no ficheiro PDF xerado. Se desactivado, os nomes de campo ser√°n exportados usando nomes exclusivos xerados.

Exportación inserida automaticamente páxinas en branco

Estando esta opci√≥n activada, impr√≠mense p√°xinas en branco inseridas automaticamente. Isto √© √ļtil cando se imprime por d√ļas caras. Nos libros, por exemplo, p√≥dese definir o estilo de par√°grafo "cap√≠tulo" de forma que comece sempre nunha p√°xina impar. Se o cap√≠tulo precedente termina nunha p√°xina impar, LibreOffice insire unha p√°xina en branco co n√ļmero par correspondente. Este opci√≥n serve para estabelecer se se imprime esta p√°xina par ou non.

Use reference XObjects

This option affects how PDF images are exported back to PDF. When this option is disabled, then the first page of the PDF data is included in the output. The PDF export merges the used images, fonts and other resources during export. This is a complex operation, but the result can be viewed in various viewers. When the option is enabled, then the reference XObject markup is used: this is a simple operation, but viewers have to support this markup to show vector images. Otherwise a fallback bitmap is shown in the viewer.

Vista Inicial

Paneis

P√°xina √ļnica

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que mostra só o contido da páxina.

Marcadores e p√°xina

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que mostra unha paleta de marcadores eo contido da p√°xina.

Miniaturas e p√°xina

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que mostra unha paleta de miniaturas eo contido da p√°xina.

Abrir pola p√°xina

Seleccionar para amosar a p√°xina proporcionada cando o lector abre o ficheiro PDF.

Zoom

Predefinido

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que mostra o contido da p√°xina, sen zoom. Se o software lector estea configurado para utilizar un factor de zoom por defecto, a p√°xina mostra que o factor de zoom.

Fit no di√°logo

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que mostra a p√°xina con zoom para caber enteiramente na xanela do reprodutor.

Axustar √° largura

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que mostra a p√°xina con zoom para axustar o ancho da xanela do reprodutor.

Fit visible

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que contén o texto e os gráficos na páxina con zoom para axustar o ancho da xanela do reprodutor.

Factor de zoom

Escolla un determinado factor de zoom cando o lector abre o ficheiro PDF.

Dese√Īo de p√°xina

Predefinido

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que mostra as p√°xinas segundo a configuraci√≥n de dese√Īo do software lector.

Etiqueta √ļnica

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que mostra unha p√°xina de cada vez.

Continuo

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que mostra p√°xinas nunha columna vertical continua.

Orientados ao continuo

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que mostra p√°xinas lado a lado nunha columna continua. Por m√°is de d√ļas p√°xinas, a primeira p√°xina √© exhibida no lado dereito.

Primeira páxina é deixada

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que mostra p√°xinas lado a lado nunha columna continua. Por m√°is de d√ļas p√°xinas, a primeira p√°xina √© exhibida no lado esquerdo. Ten que activar o soporte para dese√Īo de texto complexo Configuraci√≥n de idioma -. Linguas na caixa de di√°logo Opci√≥ns

Interface de usuario

Opcións da xanela

xanela para inicio redimensionar

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que se mostra nunha xanela que mostra a p√°xina de inicio.

xanela central da pantalla

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que se mostra nunha xanela lector centralizada na pantalla.

Abrir no modo de pantalla completa

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que se mostra nunha xanela de lector de pantalla completa diante de todas as outras xanelas.

Amosar título do documento

Seleccione para xerar un ficheiro PDF que se mostra co título do documento na barra de título do lector.

Opcións da interface de usuario

Agochar a barra de men√ļ

Seleccione para ocultar a barra de men√ļs do reprodutor cando o documento est√° activo.

Agochar a barra de ferramentas

Seleccione para ocultar a barra de ferramentas do lector cando o documento est√° activo.

Hide window controls

Seleccione para ocultar os controis do reprodutor cando o documento est√° activo.

Transicións

Usar efectos de transición

Selecciona a exportar Impress efectos de transición de diapositivas para os seus efectos PDF.

Marcadores

Todos os niveis dos marcadores

Seleccionar para amosar todos os niveis do marcador cando o lector abre o ficheiro PDF.

Niveis dos marcadores visíbeis

Seleccione para mostrar os niveis de marcadores ata o nivel seleccionado cando o lector abre o ficheiro PDF.

Guía Ligazóns

Especifique como exportar marcadores e hiperlinks no documento.

Exportar marcadores como destinos con nome

Os marcadores (destinos de referencias) en arquivos PDF poden ser definidos como áreas rectangulares. Ademais, marcados para obxectos nomeados pode ser definido polos seus nomes. Active a caixa de verificación para exportar os nomes dos obxectos no seu documento como obxectivos marcador válidos. Isto permite conectarse a estes obxectos polo nome doutros documentos.

Converter as ligazóns a documentos en ligazóns a PDF

Active esta caixa de verificación para converter as URLs que referenciam outros arquivos ODF PDF co mesmo nome. Nos URL que referenciam as extensións .odt, .odp, .ods, .odg e .odm son convertidos para a extensión .pdf.

Exportar URLs relativas ao sistema de ficheiros

Enable this checkbox to export URLs to other documents as relative URLs in the file system. See "relative hyperlinks" in the Help.

Ligazóns de documentos cruzados

Especificar como xestionar hiperlinks do seu arquivo PDF a outros ficheiros.

Modo predefinido

Ligazóns de seu documento PDF a outros documentos serán tratados como está especificado no seu sistema operativo.

Abrir cun lector de PDF

Vínculos entre documentos abertos coa aplicación lector de PDF que actualmente amosa o documento. A aplicación lector de PDF deben ser capaces de manexar o tipo de ficheiro especificado no hyperlink.

Abrir cun navegador

Vínculos entre documentos abertos co navegador de Internet. O navegador Internet debe ser capaz de manexar o tipo de ficheiro especificado no hyperlink.

Guía Seguridade

Gardar contrasinal

Prema para mostrar a caixa de di√°logo no cal seleccionar outro cartafol.

You can specify a password needed to view the PDF. You can enter an optional password that allows the person viewing the PDF to edit and/or print the document.

Imprimir

Non se admite

Imprimir o documento non se permite.

Baixa resolución (150 dpi)

O documento pode ser impreso só en baixa resolución (150 dpi). Non todos os lectores de PDF honrar esta configuración.

Resolución alta

O documento pode ser impreso en alta resolución.

Cambios

Non se admite

Non hai cambios de contido est√°n permitidos.

Inserción, exclusión e rotación de páxinas

Só inserción, exclusión e rotación de páxinas se admite.

Enche os campos do formulario

Só enche os campos do formulario se admite.

Comentando, enche os campos do formulario

Só comentando e enche os campos do formulario se admite.

Calquera excepto extraer p√°xinas

Todas as modificacións son permitidas, agás extracción de páxinas.

Permitir a copia de contidos

Seleccionar para permitir a copia de contidos para a √°rea de transferencia.

Permitir o acceso de texto para ferramentas de accesibilidade

Seleccionar para permitir o acceso de texto para ferramentas de accesibilidade.

Sinaturas dixitais

This tab contains the options related to exporting to a digitally signed PDF.

Digital signatures are used to ensure that the PDF was really created by the original author (i.e. you), and that the document has not been modified since it was signed.

The signed PDF export uses the keys and X.509 certificates already stored in your default key store location or on a smartcard.

When using a smartcard, it must already be configured for use by your key store. This is usually done during installation of the smartcard software.

Use this certificate to digitally sign PDF documents

Allows you to select a certificate to be used for signing this PDF export.

Seleccionar

Opens the Select Certificate dialog.

All certificates found in your selected key store are displayed. If the key store is protected by a password, you are prompted for it. When using a smartcard that is protected by a PIN, you are also prompted for that.

Select the certificate to use for digitally signing the exported PDF by clicking on the corresponding line, then click OK.

All other fields on the Digital Signatures tab will be accessible only after a certificate has been selected.

Certificate password

Enter the password used for protecting the private key associated with the selected certificate. Usually this is the key store password.

Icona Nota

If the key store password has already been entered in the Select Certificate dialog, the key store may already be unlocked and not require the password again. But to be on the safe side, enter it nevertheless.

Icona Aviso

When using a smartcard, enter the PIN here. Some smartcard software will prompt you for the PIN again before signing. This is cumbersome, but that's how smartcards work.

Location, Contact information, Reason

These three fields allow you to optionally enter additional information about the digital signature that will be applied to the PDF (Where, by whom and why it was made). It will be embedded in the appropriate PDF fields and will be visible to anyone viewing the PDF. Each or all of the three fields may be left blank.

Time Stamp Authority

Allows you to optionally select a Time Stamping Authority (TSA) URL.

During the PDF signing process, the TSA will be used to obtain a digitally signed timestamp that is then embedded in the signature. This (RFC 3161) timestamp will allow anyone viewing the PDF to verify when the document was signed.

The list of TSA URLs that can be selected is maintained under - LibreOffice - Security - TSAs.

If no TSA URL is selected (the default), the signature will not be timestamped, but will use the current time from your local computer.

Botón de exportar

Exporta o ficheiro actual en formato PDF.