Comprobar actualizacións

Comproba se hai actualizacións dispoñibles para a súa versión do% PRODUCTNAME. Se unha nova versión está dispoñible, pode optar por descargar a actualización. Tras a descarga, se ten permisos de gravación para o directorio de instalación, pode instalar a actualización.

Xa que a descarga comeza, verá unha barra de progreso e tres botóns na caixa de diálogo. Pode deter e retomar a descarga premendo nos botóns de deter e retomar. Prema Cancelar para deter a descarga e borrar o arquivo parcialmente descargado.

By default, downloads will be stored to your desktop. You can change the folder where the downloaded file will be stored in - LibreOffice - Online Update.

Despois de que a descarga está concluído, pode facer clic en Instalar para iniciar a instalación da actualización. Ve unha caixa de diálogo de confirmación, onde pode optar por pechar% PRODUCTNAME.

Icona Nota

Segundo algúns sistemas operativos, pode ser obrigado a ir a man para o cartafol de descarga, descompactá o arquivo de descarga, e iniciar o programa de instalación.

Tras a instalación da actualización, pode eliminar o ficheiro de descarga para aforrar espazo.

Transferencias e salva os arquivos de actualización para o escritorio ou un cartafol da túa elección. Seleccione o cartafol en% PRODUCTNAME -. Actualización Online no diálogo Opcións

Instalar actualización baixada.

Pausa a descarga. Máis tarde, prema en Continuar para continuar a descarga.

Continúa unha descarga en pausa.

Interrompe a descarga e borra o ficheiro parcialmente descargado.