Ficheiros

<Variable id ="stargallerymanager"> Engade novos ficheiros ao tema seleccionado. </Variable>

Para acceder a esta orde...

Choose Tools - Gallery or click the Gallery icon on the Standard Bar - New Theme button - Files tab.

Tipo de ficheiro

Seleccione o tipo de ficheiro que quere engadir.

Ficheiros encontrados

Lista os ficheiros dispoñibles. Seleccione o ficheiro (s) que quere engadir e, a continuación, prema en Engadir . Para engadir todos os ficheiros da lista, prema en Engadir Todo .

Localizar ficheiros

Localice o directorio que contén os ficheiros que quere engadir e, a continuación, prema en Aceptar .

Engadir

Engade o ficheiro seleccionado (s) para o tema actual.

Engadir todo

Engade todos os ficheiros da lista ao tema actual.

Previsualización

Mostra ou oculta unha previsualización do ficheiro seleccionado.

Caixa de previsualización

Displays a preview of the selected file.