Abrir

Especifique as abreviaturas ou combinacións de letras que non quere LibreOffice para corrixir automaticamente.

As excepcións que define dependen da configuración do idioma actual. Se quere, pode cambiar a configuración de idioma seleccionando un idioma diferente ao Substitucións e excepcións para a linguaxe caixa.

Para acceder a esta orde...

Choose Tools - AutoCorrect - AutoCorrect Options - Exceptions tab.

Substitucións e excepcións de idioma:

Seleccione Idioma ao que quere crear ou editar as regras de substitución. LibreOffice primeiras investigacións para excepcións que están definidas para o idioma en a posición actual do cursor no documento e, a continuación, procura as linguas remanentes.

Abreviaturas (sen maiúsculas despois)

Introduza unha abreviatura seguida por un período e prema en Nova . Isto evita LibreOffice de capitalizar a primeira letra da palabra que vén despois do período ao final da abreviatura.

Lista as abreviaturas que non son corrixidos automaticamente. Para eliminar un elemento da lista, seleccione o elemento e, a continuación, prema en Eliminar .

Palabras con DÚas MAiúsculas INiciais

Introduza a palabra ou abreviatura que comeza con dúas maiúsculas que non quere LibreOffice para cambiar a un capital inicial. Por exemplo, escriba PC para evitar LibreOffice a cambiar de PC para PC.

Lista as palabras ou abreviaturas que comezan con dúas iniciais maiúsculas que non son corrixidos automaticamente. Todas as palabras que comezan con dúas maiúsculas están listados no campo. Para eliminar un elemento da lista, seleccione o elemento e, a continuación, prema en Eliminar .

Novo

Engade a entrada actual na lista de excepcións.

Eliminar

Elimina os elementos seleccionados sen solicitar unha confirmación.

Incluír automaticamente

Automatically adds abbreviations or words that start with two capital letters to the corresponding list of exceptions. This feature only works if the Correct TWo INitial CApitals option or the Capitalize first letter of every sentence option are selected in the [T] column onOptions tab of this dialog.

Botóns de diálogo

Restabelecer

Resets modified values back to the tab page previous values.

Cancelar

Closes dialog and discards all changes.

Aceptar

Garda todos os cambios e pecha o diálogo.