Seleccionar todo

Checks the document or the current selection for spelling errors. If a grammar checking extension is installed, the dialog also checks for grammar errors.

Para acceder a esta orde...

Choose Tools - Spelling.

Tecla F7

Na barra Estándar, prema en

Icona

Spelling

Checking Spelling and Grammar

A verificación ortográfica comeza na posición actual do cursor e avanza ata a fin do documento ou da selección. Tamén existe a posibilidade de continuar a verificación ortográfica a partir do inicio do documento.

O corrector ortográfico procura palabras con erros ortográficos e lle dá a opción de engadir unha palabra descoñecida a un dicionario do usuario. Cando a primeira palabra incorrecta se atopa, a caixa de diálogo Spellcheck abre.

Se unha extensión de verificación gramatical está instalado, este diálogo chámase Ortografía e Gramática . Erros de ortografía son subliñadas en vermello, erros de gramática en azul. En primeiro lugar, o diálogo presenta os erros de ortografía, entón os erros de gramática.

Activar Verificar código para traballar por primeira vez en todos os erros de corrección ortográfica, a continuación, en todos os erros de gramática.

Non consta no dicionario

Mostra a frase coa palabra grafada incorrectamente destacado. Edite a palabra ou a frase, ou prema nunha das suxestións no cadro de texto de abaixo.

Suxestións

Listas de palabras suxeridas para substituír a palabra incorrecta. Seleccione a palabra que desexa usar e prema en correcto ou Corrixir Todos .

Texto Lingua

Especifica o idioma a empregar para comprobar a ortografía.

As entradas dos idiomas están marcadas se teñen activada a verificación ortográfica.

Opcións

Abre un diálogo onde pode seleccionar os dicionarios definidos polo usuario, e establecer as regras para a verificación ortográfica.

Engadir ao dicionario

Engade a palabra descoñecida a un dicionario definido polo usuario.

Ignorar unha vez

Ignora a palabra descoñecida e continúa coa verificación ortográfica.

Icona Nota

Esta etiqueta de este botón muda para Recuperar se deixar o aberto de diálogo Verificación ortográfica cando retornar ao seu documento. Para continuar a verificación ortográfica dende a posición actual do cursor, prema en Continuar .

Ao realizar unha comprobación de gramática, prema Ignorar Regra de ignorar a regra que está sinalizada como un erro gramatical.

Ignorar todo

Ignora todas as ocorrencias da palabra descoñecida ata o final da sesión% PRODUCTNAME actual e continúa coa verificación ortográfica.

Correcto

Substitúe a palabra descoñecida pola suxestión actual. Se cambiou máis que a palabra incorrecta, a frase enteira é substituído.

Corrixa todos os

Substitúe todas as ocorrencias da palabra descoñecida pola suxestión actual.

Desfacer

Prema para desfacer a última modificación na sentenza actual. Prema de novo para desfacer o cambio anterior na mesma frase.