Callout

Especifique as propiedades do texto explicativo seleccionado.

Para acceder a esta orde...

Choose Format - Position and Size - Callout tab (only for textbox callouts, not for custom shapes callouts)

Icona Nota

These callouts are a legacy of the first versions of LibreOffice. You must customize a toolbar or menu to insert these callouts. The newer custom shape callouts offer more features, for example a Callouts toolbarIcon where you can select the shape.

Estilos de texto explicativo

Prema no botón Chamadas estilo que quere aplicar ao texto explicativo seleccionado.

Espazamento

caixa de chamada Introduza a cantidade de espazo que quere deixar entre o final da liña de chamada, e.

Extensión

Seleccione onde desexa estender a liña de chamada de, en relación á caixa de chamada.

Lonxitude

Introduza a lonxitude do segmento de liña de chamada que se estende desde a caixa de texto explicativo para o punto de inflexión da liña.

Icona Nota

O Duración caixa está dispoñible se selecciona o liña do conector angular estilo de texto explicativo, e deixar o Optimal caixa de verificación desmarcada.

Ideal

Prema aquí para ver unha soa liña en ángulo recto dun xeito optimizada.