Posición e tamaño

Redimensiona ou move o obxecto seleccionado.

Para acceder a esta orde...

Choose Format - Position and Size - Position and Size tab

Posición

Especifique o lugar do obxecto seleccionado na páxina.

Posición X

Insire a distancia horizontal que quere mover o obxecto en relación ao punto base seleccionado na grade.

Posición Y

Insire a distancia vertical que quere mover o obxecto en relación ao punto base seleccionado na grade.

Punto base

Prema nun punto base na reixa e, a continuación, escriba a cantidade que quere cambiar o obxecto en relación ao punto base que seleccionou no Posición Y e Posición X caixas. Os puntos-base corresponde á tirantes de selección nun obxecto.

Tamaño

Especifique o nivel de redimensionamento do obxecto seleccionado en relación ao punto base seleccionado.

Largura

Insire un ancho para o obxecto seleccionado.

Altura

Insire unha altura para o obxecto seleccionado.

Manter proporción

Mantén as proporcións ao redimensionar o obxecto seleccionado.

Punto base

Prema nun punto base na reixa e, a continuación, escriba as novas dimensións de tamaño para o obxecto seleccionado en Largura e Altura caixas.

Protexer

Posición

Impide cambios na posición ou o tamaño do obxecto seleccionado.

Tamaño

Impide o redimensionamento do obxecto.

Adaptar

Especifica se o tamaño dun obxecto de debuxo debe ser axustado de acordo co tamaño do texto inserido.

Axustar ancho ao texto

Expande a largura do obxecto segundo o ancho do texto, se o obxecto é menor que o texto.

Axustar altura ao texto

Expande a altura do obxecto á altura do texto, se o obxecto é menor que o texto.