Sombra

Define as opcións para o estilo seleccionado.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Formato - Páxina - Organizador

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose Modify/New - Organizer tab

Nome

Mostra o nome do estilo seleccionado. Se está creando ou modificando un estilo personalizado, introduza un nome para o estilo. Non pode cambiar o nome dun estilo predefinido.

Actualiza o estilo cando aplicar o formato directa a un parágrafo usando este estilo no seu documento. Formatar de todos os parágrafos que utilizan ese estilo se actualiza automaticamente.

Seguinte estilo

Seleccione un estilo existente que quere seguir o estilo actual no documento. Para estilos de parágrafo, o seguinte estilo aplícase ao parágrafo que é creado cando prema Intro. Para estilos de páxina, o seguinte estilo aplícase cando unha nova páxina é creada.

Ligado a

Seleccione un estilo existente que quere basear o novo estilo, ou seleccione ningún para definir o seu propio estilo.

Categoría

Mostra a categoría para o estilo actual. Se está creando ou modificando un novo estilo, seleccione 'Estilo Personalizado "na lista.

Icona Nota

Non se pode modificar a categoría dun estilo predefinido.

Contén

Describe o formatado relevante usado no estilo actual.

Atribución de tecla de atallo

Abre o Ferramentas - Personalizar - Teclado páxina guía onde podes asignar unha tecla de acceso ao estilo actual.