Permite definir a posición dunha parada de tabulación nun parágrafo.

Se o desexa, tamén pode usar a regra para definir as posicións de tabulación.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Formato - Parágrafo - Tabulacións

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose Modify/New - Tabs tab

Prema dúas veces na regra

Posición

Select a tab stop type, enter a new measurement, and then click New. If you want, you can also specify the measurement units to use for the tab (cm for centimeter, or " for inches). Existing tabs to the left of the first tab that you set are removed.

Tipo

Seleccione o tipo de tabulación que quere modificar.

Esquerda

O nome desta tabulación é Esquerda/Top se o soporte a idiomas asiáticos está activado.

aliñar a bordo esquerda do texto á parada de tabulación e estende o texto cara á dereita.

Dereita

Este nome desta tabulación é Dereita/Inferior se o soporte a idiomas asiáticos está activado.

aliñar a bordo dereita do texto á parada de tabulación e estende o texto á esquerda da tabulación.

Centro

aliñar o centro do texto á parada de tabulación.

Decimal

aliñar o punto decimal dun número ao centro da parada de tabulación eo texto á esquerda da guía.

Carácter

Introduza un personaxe que quere que a tabulación decimal para usar como separador decimal.

Carácter de enchemento

Especifique os caracteres que desexa usar como guías á esquerda da tabulación.

Ningún

Insire sen caracteres de recheo, ou elimina existente caracteres de recheo á esquerda da tabulación.

.......

Enche o espazo baleiro á esquerda da parada de tabulación con puntos.

------

Enche o espazo baleiro á esquerda da parada de tabulación con trazos.

______

Debuxa unha liña para encher o espazo baleiro á esquerda da parada de tabulación.

Carácter

Permite que especifique un carácter para encher o espazo baleiro á esquerda da parada de tabulación.

Novo

Engade a tabulación que marcou ao parágrafo actual.

Eliminar todo

Elimina todas as paradas de tabulación que marcou en Posición . Conxuntos esquerda guía para en intervalos regulares como paradas de tabulación estándar.

Eliminar

Elimina os elementos seleccionados sen solicitar unha confirmación.