Deseño da visualización e o zoom

. Reduce ou amplía a visualización da pantalla de% PRODUCTNAME O factor de zoom actual móstrase como unha porcentaxe valor no Estado bar.

Para acceder a esta orde...

Escolla Ver - Zoom

Prema dúas veces no campo da barra de estado

Icona Nota

O zoom é tratado de forma diferente en plataformas Unix, Linux e Windows. Un documento gardado cun factor de zoom de 100% en Windows móstrase cun factor de zoom maior en plataformas Unix/Linux. Para cambiar o factor de zoom, prema dúas veces ou prema co botón dereito do rato no valor porcentual sobre o Estado bar, e seleccione o factor de zoom que quere.

Factor de zoom

Define o factor de zoom no cal se mostrará o documento actual e todos os documentos do mesmo tipo que se abran en adiante.

Ideal

Axustar largura e altura

Axustar á largura

Displays the complete width of the document page. The top and bottom edges of the page may not be visible.

100 %

Displays the document at its actual size.

Variábel

Enter the zoom factor at which you want to display the document. Enter a percentage in the box.

Deseño da visualización

Para documentos de texto, pode configurar o esquema de visualización. Reducir o factor de zoom para ver os efectos de diferentes opcións de deseño de visualización.

Automático

O lado automático de esquema view exhibe páxinas a banda, como moitos como o factor de zoom permite.

Etiqueta única

O esquema vista única páxina exhibe as páxinas baixo de ti, pero nunca de xeito conxunto.

Columnas

Nas columnas de exhibición de esquema que consulte as páxinas dun determinado número de columnas lado a lado. Introduza o número de columnas.

Modo libro

O libro esquema de vista o modo que ve dúas páxinas lado a lado como nun libro aberto. A primeira páxina é unha páxina de dereita con un número de páxina impar.