Liña

Define as opcións de contrasinal para o documento actual.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Ficheiro - Propiedades - Seguridade

Abrir ficheiro que só permite lectura

Seleccione para permitir que este documento se abra só para lectura.

Icona Nota

Esta opción de compartición de ficheiro protexe o documento contra cambios accidentais. Aínda é posíbel editar unha copia do documento e gardar esa copia co mesmo nome que o orixinal.

Rexistrar os cambios

Select to enable recording changes. This is the same as Edit - Track Changes - Record.

Icona Suxestión

Para protexer o estado de gravación con un contrasinal, prema en Protexer e introduza un contrasinal. Outros usuarios deste documento pode aplicar as súas modificacións, mais elas non poden desactivar a gravación modificación sen saber o contrasinal.

Protexer / Desprotexer

Protexe o cambio de gravación en estado cunha contrasinal. Se a gravación cambio é protexido ao documento actual, o botón é nomeado Desprotexer . Prema Desprotexer e introduza o contrasinal correcto para desactivar a protección.