Barra de fórmulas

Mostra ou oculta a barra de fórmulas, que se usa para introducir e editar fórmulas. A barra de fórmulas é a ferramenta máis importante cando se traballa con follas de cálculo.

Para agochar a barra de fórmulas, desmarque o elemento de menú.

Para acceder a esta orde...

Choose View - Formula Bar or View - Toolbars - Formula Bar.

Se a barra de fórmulas está oculto, tamén se pode editar células, activando o modo de edición con F2. Despois de editar células, aceptar os cambios premendo Intro ou descartar entradas premendo Esc. ESC tamén se emprega para saír do modo edición.