Sintaxe

Esta sección describe os elementos básicos de sintaxe de LibreOffice Basic. Para unha descrición detallada consulte a Guía de LibreOffice Basic, dispoñíbel por separado.

Usar variábeis

A continuación descríbese o uso básico das variábeis en LibreOffice Basic.

Uso do catálogo de obxectos

O catálogo de obxectos proporciona unha visión xeral dos módulos e caixas de diálogo creados en LibreOffice.

Uso de procedementos e funcións

Esta parte describe o uso básico de procedementos e funcións en LibreOffice Basic.

Bibliotecas, módulos e caixas de diálogo

A continuación descríbese o uso básico de bibliotecas, módulos e caixas de diálogo en LibreOffice Basic.