Sanojen täydennys tekstiasiakirjoissa

LibreOffice kerää sanoja, joita on käytetty säännöllisesti menossa olevan istunnon aikana. Kun myöhemmin kirjoitetaan kolme ensimmäistä kerätyn sanan kirjainta, LibreOffice täydentää samalla sanan.

Jos useammassa kuin yhdessä automaattisessa korjausmuistissa olevassa sanassa on kirjoitetut kolme kirjainta, painetaan +Sarkain saatavilla olevien sanojen selaamiseksi. Selaaminen päinvastaiseen suuntaan tapahtuu painamalla +Vaihto+Sarkain.

Hyväksy tai hylkää sanojen täydennys

Sanojen täydennyksen kytkeminen pois

1. Valitse Työkalut - Automaattisen korjauksen asetukset - Sanan täydennys -välilehti.

2. Tyhjennä Sanojen täydennys -valintaruutu.