Synonyymisanasto

Synonyymisanastoa voidaan käyttää samanmerkityksisten tai yhteenkuuluvien sanojen hakemiseen.

1. Napsauta sanaa, jota haet tai jonka korvaat.

2. Valitse Työkalut - Kieli - Synonyymisanasto tai paina +F7.

3. Napsauta Vaihtoehdot-luettelossa merkintää, jotta saat kopioitua tämän läheisen termin "Korvaa sanalla" -tekstiruutuun.

4. Vaihtoehtoisesti kaksoisnapsauta merkintää tarkastellaksesi läheisiä termejä. Näppäimistöltä voit myös painaa Ylänuoli- tai Alanuolinäppäintä merkinnän valitsemiseksi. Tämän jälkeen paina Return, jos korvaa, tai paina Välinäppäintä, jos tarkastelet.

5. Napsauta Korvaa.

Alkutilassa synonyymisanasto käyttää asiakirjassa valittuna olevan sanan kieltä, jos kielelle on asennettu synonyymikirjasto. Synonyymisanaston ikkunan otsikkorivi näyttää käytetyn kielen.

Huomautus-kuvake

To look up the word in a different language, click the Language button, and select one of the installed thesaurus languages. A thesaurus library may not be available for all installed languages. You can install languages with a thesaurus library from the Extensions web page.

Jos synonyymikirjasto on asennettu sanan kielelle, sanan kohdevalikko näyttää Synonyymit-alavalikon. Valitse vapaasti sanan korvaava termi alavalikosta.

Oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistus

Tavutus

Synonyymisanasto