Luettelomerkkien lisääminen

1. Valitse kappaleet, joihin lisäät luetelma- eli luettelomerkit.

2. Napsauta Muotoilu-palkissa Luettelomerkit käytössä / poissa käytöstä -kuvaketta Luetelma-kuvake luetelmamerkein.

Huomautus-kuvake

Luetelmamerkkien poistamiseksi valitaan luetelmat ja napsautetaan sitten Muotoilu-palkin Luettelomerkit käytössä / poissa käytöstä -kuvaketta.

Luettelomerkkien muokkaaminen

Luetelman muotoilun muuttamiseksi valitaan Muotoilu - Luettelomerkit ja numeroinnit.

Esimerkiksi luetelmasymbolin muuttamiseksi napsautetaan Asetukset-välilehteä, napsautetaan Merkki-kohdan selauspainiketta (...) ja valitaan sitten erikoismerkki. Voidaan myös napsauttaa Kuvat-välilehteä ja napsauttaa sitten symbolityyliä Valinta-alueella.