Tekstin kierto

Voit kiertää vain tekstiä, joka on piirrosobjektissa.

1. Valitse tarvittaessa Näytä - Työkalurivit - Piirros avataksesi Piirros-palkin.

2. Valitse Teksti-kuvake Teksti-kuvake, jossa iso T.

3. Piirrä asiakirjaan tekstiobjekti vetämällä ja kirjoita tai liitä teksti sitten.

4. Napsauta ensin objektin ulkopuolella ja napsauta sitten syötettyä tekstiä. Napsauta Kierrä-kuvaketta Kierrä-kuvake, jossa kaarinuoli vastapäivään alhaalta Piirroksen ominaisuudet -palkissa.

5. Vedä yhdestä tekstiobjektin sivukahvasta.

Vihje-kuvake

Tekstiobjektia voidaan myös napsauttaa kakkospainikkeella, valita Sijainti ja koko, napsauttaa Kierto-välilehteä ja syöttää sitten objektille kiertokulma tai uusi sijainti.