Tekstikehysten lisääminen, muokkaaminen ja linkittäminen

Tekstikehys on tekstin ja kuvien säilö, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa sivulla. Kehystä voi käyttää myös sivun palsta-asetteluun.

Tekstikehyksien lisääminen

1. Valitse kehykseen tuleva teksti.

2. Valitse Lisää - Kehys ja hyväksy OK:lla.

Tekstikehyksien muokkaaminen

Tekstin piilottaminen tulostettaessa

Kukin Writerin tekstikehys voidaan saada tilaan, jossa sen teksti näkyy näytöllä, mutta teksti ei tulostu.

1. Valitse tekstikehys (näkyville tulee kahdeksan kahvaa).

2. Choose Format - Frame and Object - Properties - Options.

3. Poista Ominaisuudet-alueella Tulosta-valintaruudun merkintä ja hyväksy OK:lla.

Tekstikehysten linkittäminen

Writerin tekstikehykset voidaan linkittää niin, että sisältö juoksee yhdestä kehyksestä toiseen.

1. Napsauta sen kehyksen reunaa, jonka linkität. Valintakahvat tulevat esille kehyksen reunoihin.

2. Napsauta Kehys-palkissa Linkitä kehykset -kuvaketta Linkityskuvake, jossa ketjua.

3. Napsauta linkitettävää kehystä.

Kehykset voidaan linkittää vain, jos:

Kun linkitetty kehys valitaan, niitä yhdistävä viiva tulee näkyviin.

Huomautus-kuvake

Automaattinen koko on käytössä linkitetyistä kehyksistä vain viimeisessä.