Monisivuinen tulostus arkille

Tiedosto - Tulosta -valintaikkunan Sivun asettelu -lehdellä on valittavissa monisivuinen tulostus yhdelle arkille.

1. Valitse Tiedosto - Tulosta ja napsauta Sivun asettelu -lehteä.

2. Tee jokin seuraavista:

1. Kahden asiakirjasivun tulostamiseksi vierekkäin samalle arkille valitaan "2" Sivuja arkille -ruutuun.

2. Tulostettaessa monisivuisesti yhdelle arkille valitaan asiakirjasivujen lukumäärä arkilla ja valinnaisesti sivujen järjestys. Pieni esikatseluosio näyttää sivujen järjestelyt.

1. Napsauta Tulosta.