Numeroitujen luetteloiden yhdistäminen

Käyttäjä voi yhdistää numeroidut luettelot eli luetelmat yksittäiseksi yhtenäiseksi numeroiduksi luetelmaksi.

Peräkkäisten numeroitujen luetelmien yhdistäminen

1. Valitse luetteloiden kaikki kappaleet.

2. Napsauta Muotoilu-palkissa Numerointi käytössä / poissa käytöstä -kuvaketta kahdesti.

Numeroidun luettelon luominen erillisistä kappaleista

1. Pidä Ctrl-näppäin pohjassa ja valitse vetämällä ensimmäinen numeroitu kappale. Yhden merkin valinta riittää.

2. Pidä edelleen Ctrl-näppäin pohjassa ja valitse vetämällä kukin yhdistettävä numeroitujen luetteloiden kappale.

3. Napsauta Muotoilu-palkissa Numerointi käytössä / poissa käytöstä -kuvaketta kahdesti.

Numerointi ja numerointityylit

Luettelomerkkien lisääminen

Numeroinnin lisääminen

Luetelmien välttäminen yksittäisissä kappaleissa

Kuvatekstien käyttö

Numeroalueiden määrittäminen