Aakkosellisten hakemistojen luominen

1. Napsauta asiakirjaa kohdassa, johon hakemisto lisätään.

2. Choose Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography.

3. On the Type tab, select "Alphabetical Index" in the Type box.

4. Mikäli haluat käyttää vastaavuustiedostoa, merkitse Vastaavuustiedosto-valintaruutu Asetukset-alueelta ja napsauta Tiedosto-painiketta ja paikallista sitten olemassa oleva tiedosto tai luo uusi vastaavuustiedosto.

5. Tee hakemiston muotoiluasetukset joko käsillä olevalla tai millä tahansa valintaikkunan välilehdellä. Jos esimerkiksi haluat käyttää yhden kirjaimen otsikkoja hakemistossasi, napsauta Merkinnät-välilehteä ja merkitse sitten Aakkosrajoitin-valintaruutu. Hakemiston tasojen muotoilujen muuttamiseksi napsauta Tyylit-välilehteä.

6. Hyväksy OK:lla.

7. Hakemiston päivittämiseksi napsauta sitä kakkospainikkeella ja valitse Päivitä hakemisto.

Vastaavuustiedoston luominen

Sisällysluettelon luominen

Hakemisto- tai sisällysluettelomerkinnän määrittäminen

Hakemistojen ja sisällysluetteloiden päivittäminen, muokkaaminen ja poistaminen

Hakemiston tai sisällysluettelon muotoilu

Hakemisto- ja luettelomerkintöjen muokkaaminen ja poistaminen

Käyttäjän määrittämät hakemistot

Lähdeluettelon luominen

Useita asiakirjoja kattavat hakemistot