Hakemisto- tai sisällysluettelomerkinnän määrittäminen

Hakemistomerkintöjen määrääminen

1. Napsauta asiakirjan hakemistomerkinnäksi tulevaa sanaa tai valitse sanoja.

2. Choose Insert - Table of Contents and Index - Index Entry, and do one of the following:

Sisällysluettelon merkintöjen määrääminen

Paras tapa sisällysluettelon valmisteluun on käyttää esimääriteltyjä otsikkojen kappaletyylejä, kuten "Otsikko 1", niihin otsikoihin, jotka sisällytetään sisällysluetteloon.

Mukautettujen kappaletyylien käyttö sisällysluettelon merkintöinä

1. Choose Tools - Chapter Numbering and click the Numbering tab.

2. Valitse sisällysluetteloon otettava kappaletyyli Kappaleen tyyli -ruudussa.

3. Taso-luettelossa napsauta hierarkkista tasoa, jolla kappaletyyliä käytetään.

4. Hyväksy OK:lla. Voit nyt käyttää tyyliä otsikoihin asiakirjassasi ja ottaa ne sisällysluetteloosi.

Sisällysluettelon luominen

Hakemistojen ja sisällysluetteloiden päivittäminen, muokkaaminen ja poistaminen

Hakemiston tai sisällysluettelon muotoilu

Hakemisto- ja luettelomerkintöjen muokkaaminen ja poistaminen

Aakkosellisten hakemistojen luominen

Käyttäjän määrittämät hakemistot

Lähdeluettelon luominen

Useita asiakirjoja kattavat hakemistot