Hakemisto- ja luettelomerkintöjen muokkaaminen ja poistaminen

Hakemistomerkinnät lisätään kenttinä asiakirjaan. Kenttien tarkastelemiseksi valitaan Näytä ja varmistetaan, että Kentän varjostus on merkittynä.

1. Aseta kohdistin välittömästi hakemistomerkinnän edelle asiakirjassa.

2. Choose Edit - Reference - Index Entry..., and do one of the following:

Asiakirjan hakemistomerkintöjen läpikäymiseksi napsautetaan nuolipainikkeita Muokkaa hakemistomerkintää -valintaikkunassa.

Sisällysluettelon luominen

Hakemisto- tai sisällysluettelomerkinnän määrittäminen

Hakemistojen ja sisällysluetteloiden päivittäminen, muokkaaminen ja poistaminen

Hakemiston tai sisällysluettelon muotoilu

Aakkosellisten hakemistojen luominen

Käyttäjän määrittämät hakemistot

Lähdeluettelon luominen

Useita asiakirjoja kattavat hakemistot