Alaviitteiden väli

Jos halutaan lisätä ala- tai loppuviitteiden välistystä, voidaan lisätä ylä- ja alareuna kyseiseen kappaletyyliin.

1. Napsauta ala- vai loppuviitteessä.

2. Choose View - Styles.

3. Napsauta kakkospainikkeella muutettavaa kappaletyyliä, esimerkiksi "Alaviite", ja valitse Muuta.

4. Napsauta Reunat-välilehteä.

5. Napsauta viivojen järjestyksen Oletus-alueella Vain ylä- ja alareuna -kuvaketta.

6. Napsauta Viiva-alueella viivaa Tyyli-luettelossa.

7. Valitse Väri-ruudusta "Valkoinen". Jos sivun tausta ei ole valkoinen, valitse parhaiten taustaan sopiva väri.

8. In the Padding area, clear the Synchronize check box.

9. Syötä arvot Yläreuna- ja Alareuna-ruutuihin.

10. Hyväksy OK:lla.

Ala- ja loppuviitteiden lisääminen tai poistaminen

Muotoilu - Kappale - Reunat