Ala- ja loppuviitteiden lisääminen tai poistaminen

Alaviitteellä viitataan sivun alareunassa oleviin aiheen lisätietoihin ja loppuviitteellä viitataan asiakirjan lopussa oleviin lisätietoihin. LibreOffice numeroi ala- ja loppuviitteet.

Ala- tai loppuviitteen lisääminen

1. Napsauta asiakirjaa lisättävän viitemerkinnän kohdalta.

2. Valitse Lisää - Ala- tai loppuviite.

3. Valitse Numerointi-alueella käytettävä numerointitapa. Jos valitset Merkki-vaihtoehdon, napsauta selauspainiketta (...) ja valitse merkki, jota käytät alaviitteenä.

4. Valitse Tyyppi-alueella Alaviite tai Loppuviite.

5. Hyväksy OK:lla.

6. Kirjoita viite.

Lisää alaviite suoraan -kuvake, jossa arkilla nuoli alareunaan

Alaviitteitä voi lisätä myös napsauttamalla Lisää alaviite suoraan -kuvaketta Lisää-palkissa.

Ala- tai loppuviitteiden muokkaus

Alaviitteiden väli