Objektien reunaviivojen määrittäminen

Writerissa voidaan määritellä OLE-objektien, lisäosien, diagrammien/kaavioiden, kuvien ja kehysten ympäröivät reunat. Käytettävän valikon nimi on valitusta objektista riippuvainen.

Esivalmistetun reunatyylin asettaminen

1. Valitse objekti, jolla määrität reunan.

2. Napsauta Reunat-kuvaketta OLE-Objekti- tai Kehys-työkalurivillä Reunat-ikkunan avaamiseksi.

3. Napsauta yhtä esivalmistetuista reunatyyleistä. Tällä korvataan objektin käsillä oleva reunatyyli valitulla reunatyylillä.

Mukautetun reunatyylin asettaminen

1. Valitse muutettavat objektit.

2. Valitse Muotoilu - (objektin nimi) – Reunat.
    Korvaa (objektin nimi) valitun objektityypin oikealla nimellä.

3. Käyttäjän määrittämät -alueella valitse yhteisellä asettelulla esitettävä(t) reuna(t). Napsauta esikatselussa reunaa vaihtaaksesi valintaa.

4. Valitse valitulle reunatyylille viivatyyli ja väri Viiva-alueella. Näitä asetuksia käytetään kaikille reunaviivoille, jotka sisältyvät valittuun reunatyyliin.

5. Toista kaksi viimeisintä vaihetta kaikille reunoille.

6. Select the distance between the border lines and the page contents in the Padding area.

7. Hyväksy muutokset käyttöön OK:lla.