Poikkeusten lisääminen automaattisten korjausten luetteloon

Automaattinen korjaus voidaan estää määrättyjen lyhenteiden ja sanojen kohdalta, joissa on yhdistelty suur- ja pienaakkosia.

1. Valitse ensin Työkalut - Automaattisen korjauksen asetukset ja sitten napsauta Poikkeukset-välilehteä.

2. Tee jokin seuraavista:

Kirjoita pisteeseen päättyvä lyhenne Lyhenteet (ei isoa kirjainta pisteen jälkeen) -ruutuun ja napsauta Uusi-painiketta.

Kirjoita sana Sanat, joissa on KAksi ISoa ALkukirjainta -ruutuun ja napsauta Uusi-painiketta

Vihje-kuvake

Automaattisen korjauksen kumoamiseksi vaivattomasti painetaan +Z. Tämä lisää samalla kirjoitetun sanan tai lyhenteen automaattisen korjauksen poikkeusten luetteloon.

Automaattinen oikoluku