Sivunumero

Käsiteltävän sivun numero näkyy tässä tilarivin kentässä. Kaksoisnapsautus avaa rakenneselaimen, jolla voidaan siirtyä asiakirjassa kohteesta toiseen. Kakkospainikkeella saadaan esille asiakirjan kirjanmerkkien luettelo. Napsautus luettelossa sijoittaa tekstikohdistimen asiakirjassa kirjanmerkkiin.

Näytettävän sivun numero (x) ja sivujen kokonaismäärä (y) esitetään muodossa Sivu x/y. Kun asiakirjaa vieritetään hiirellä vetäen, sivunumero näytetään, kun hiiren painike vapautetaan. Kun sivuja vieritetään käyttäen pystyvierityspalkkia oikealla, sivunumero näytetään ohjevihjeenä. Tilarivin ja vierityspalkin sivunumeron muotoilu on sama.

Rakenneselaimen näkymistilaa voidaan vaihdella kaksoisnapsauttamalla Sivunumero-kenttää.

Tietylle sivulle voi siirtyä syöttämällä sivunumeron rakenneselaimen Sivu-askelluspainikkeella ja painamalla Enteriä.

Huomautus-kuvake

Pikanäppäimillä Vaihto++F5 voidaan siirtyä sivunumeron syöttämiseen. Kun painetaan Enteriä, kohdistin siirtyy valitulle sivulle.