Kirjoitettaessa

Asiakirja muotoillaan kirjoitettaessa. Asetukset tehdÀÀn valitsemalla Työkalut - Automaattisen korjauksen asetukset ja avaamalla sitten Asetukset-vÀlilehti.

Toiminnon aloitustavat:

Choose Tools - AutoCorrect - While Typing

Automaattikorjausta voidaan kÀyttÀÀ tekstiasiakirjojen ja puhtaiden ASCII-tekstitiedostojen muokkaamiseen, mutta ei manuaalisesti muotoiltuihin merkkeihin. Automaattista sanojen tÀydennystÀ tapahtuu vasta, kun sana kirjoitetaan asiakirjaan toistamiseen.

Vihje-kuvake

ViimeisimmÀn automaattikorjaustoimen peruuttamiseksi valitaan Muokkaa - Kumoa.

Muut automaattikorjauksen sÀÀnnöt