Optimaalinen leveys

Sarakeleveys säätyy solujen sisällön mukaan. Sarakkeen leveyden muutos ei vaikuta taulukon toisten sarakkeiden leveyteen. Taulukon leveys ei voi ylittää sivun leveyttä.

Muutos vaikuttaa vain valituissa soluissa. Useita vierekkäisiä soluja voidaan säätää samalla kertaa valitsemalla solut yhdessä.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Taulukko - Sovita koko automaattisesti - Optimaalinen sarakeleveys

Avaa Optimoi-työkalupalkki Taulukko-palkista ja napsauta

Sarakkeen optimileveys -kuvake, jossa sarakkeesta nuolet sivuille

Optimaalinen sarakeleveys