Muotoilu

Määrätään kirjekuoren asettelu ja ulkomitat.

Toiminnon aloitustavat:

Choose Insert - Envelope - Format tab

Saaja

Tehdään osoitekentän sijoittelu- ja muotoiluasetukset.

Sijainti

Sijoitetaan vastaanottajan osoite kirjekuorelle.

vasemmalta

Annetaan kirjekuoren vasemman reunan ja osoitekentän välin suuruus.

ylhäältä

Annetaan kirjekuoren yläreunan reunan ja osoitekentän välin suuruus.

Muokkaa

Napsauta ja valitse tekstin muotoilutapa muokattavalle osoitekentälle.

Merkki

Avataan valintaikkuna, jossa voidaan muokata osoitekentässä käytettävää merkkimuotoilua.

Kappale

Avataan valintaikkuna, jossa voidaan muokata osoitekentässä käytettävää kappalemuotoilua.

Lähettäjä

Tehdään lähettäjäkentän sijoittelu- ja muotoiluasetukset.

Sijainti

Sijoitetaan lähettäjän osoite kirjekuorelle.

vasemmalta

Annetaan kirjekuoren vasemman reunan ja lähettäjäkentän välin suuruus.

ylhäältä

Annetaan kirjekuoren yläreunan ja lähettäjäkentän välin suuruus.

Muokkaa

Napsauta ja valitse tekstin muotoilutapa muokattavalle lähettäjäkentälle.

Merkki

Avataan valintaikkuna, jossa voidaan muokata lähettäjäkentässä käytettävää merkkimuotoilua.

Kappale

Avataan valintaikkuna, jossa voidaan muokata lähettäjäkentässä käytettävää kappalemuotoilua.

Koko

Valitaan käytettävä kirjekuoren koko tai luodaan mukautettu koko.

Muotoilu

Valitaan sopiva kirjekuoren koko, tai valitaan "Käyttäjän määrittämä" ja sitten syötetään mukautetun koon leveys ja korkeus.

Leveys

Annetaan kirjekuoren leveys.

Korkeus

Annetaan kirjekuoren korkeus.

Esikatselukenttä

Kentässä esikatsellaan käsiteltävää valintaa.