Kirjekuori

Luodaan kirjekuori. Kolmella vÀlilehdellÀ voidaan mÀÀrittÀÀ vastaanottajan ja lÀhettÀjÀn osoitetiedot, nÀiden osoitetietojen sijainti, kirjekuoren koko ja tulostussuunta.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse LisÀÀ - Kirjekuori

Kirjekuori

Kirjoitetaan kirjeen jakelu- ja palautusosoitteet. OsoitekentÀt voidaan lisÀtÀ myös tietokannasta, esimerkiksi osoitteiden tietokannasta.

Muotoilu

MÀÀrÀtÀÀn kirjekuoren asettelu ja ulkomitat.

Tulostin

TehdÀÀn kirjeen tulostusasetukset.

Uusi as.

Luodaan uusi asiakirja ja lisÀtÀÀn kirjekuori.

LisÀÀ

LisÀtÀÀn kirjekuori asiakirjassa kÀsiteltÀvÀn sivun edelle.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.

Kirjekuoren poistaminen asiakirjasta

1. Napsauta kirjekuoren sivua, jotta siitÀ tulee kÀsiteltÀvÀ sivu.

2. Napsauta kakkospainikkeella tilarivin kenttÀÀ, jossa nÀkyy "Kirjekuori".

Esille tulee alavalikko, jossa on sivutyylejÀ.

3. Valitse alavalikosta "Oletus"-sivutyyli.

TÀllÀ poistetaan erityinen "Kirjekuori"-sivumuotoilu.

4. Poista lÀhettÀjÀ- ja vastaanottajakehykset: napsauta kunkin kehyksen reunaa ja paina Del-nÀppÀintÀ.