Lisää kirjanmerkki

Lisätään kirjanmerkki kohdistimen kohdalle. Tämä jälkeen rakenneselaimella voi myöhemmin sujuvasti hypätä merkittyyn kohtaan. HTML-asiakirjoissa kirjanmerkit muunnetaan ankkureiksi, joihin voi hypätä hyperlinkistä.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Lisää - Kirjanmerkki

Avaa Lisää-palkki ja napsauta

Icon

Kirjanmerkki

Tiettyyn kirjanmerkkiin hypätään painamalla ensin F5 rakenneselaimen avaamiseksi, napsauttamalla sitten plusmerkkiä (+) Kirjanmerkit-rivin alusta ja lopuksi kaksoisnapsauttamalla kirjanmerkkiä.

Kirjanmerkit

Nimetään luotava kirjanmerkki. Alemmassa luettelossa on kaikki käsiteltävän asiakirjan kirjanmerkit. Kirjanmerkin poistamiseksi se valitaan luettelosta ja napsautetaan sitten Poista.

Seuraavia merkkejä ei voida käyttää kirjanmerkin nimessä: / \ @ : * ? " ; , . #

Poista

Poistettava kirjanmerkki valitaan Lisää kirjanmerkki -valintaikkunassa ja napsautetaan sitten Poista-painiketta. Jatketaan vahvistuskyselyittä.