Piilotetut kappaleet

Esitetään tai kätketään piilotetut kappaleet. Asetus vaikuttaa vain piilotettujen kappaleiden näkymiseen näytöllä, eikä niiden tulostamiseen.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Näytä - Piilotetut kappaleet

Huomautus-kuvake

Ominaisuuden käyttämiseksi valitaan - LibreOffice Writer - Muotoilun aputyökalut ja tarkistetaan, että Piilotetut kappaleet -valintaruutu on merkitty Näytä-alueella.

Käytetään kenttätoimintoa "Piilotettu kappale" määritettäessä ehtoa, joka pitää täyttyä kappaleen piilottamiseksi. Jos ehto ei täyty, kappale näytetään.

Kun kappale piilotetaan, ne alaviitteet ja kehykset, jotka on ankkuroitu kappaleen merkkeihin, piilotetaan samalla.