Muokkaa osia

Muutetaan asiakirjaan mÀÀritettyjen osien ominaisuuksia. Osan lisÀÀmiseksi, valitaan teksti tai napsautetaan asiakirjaa ja valitaan sitten LisÀÀ - Osa.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Muotoilu - Osat

Muokkaa osia -valintaikkuna muistuttaa LisÀÀ - Osa -valintaikkunaa. SiinÀ on seuraavat lisÀasetukset:

Osa

Kirjoitetaan muokattavan osan nimi tai napsautetaan nimeÀ Osa-luettelossa. Jos kohdistin on kÀsiteltÀvÀssÀ osassa, osan nimi nÀkyy tilarivillÀ asiakirjaikkunan alareunassa.

Osan vallitseva kirjoitussuojauksen tila osoitetaan osan nimen edessÀ olevalla lukkosymbolilla luettelossa. Avoin lukko tarkoittaa suojaamatonta ja suljettu lukko suojattua. Samalla tavalla nÀkyvillÀ olevat osat on ilmaistu silmÀlasisymbolilla.

Asetukset

Avataan Asetukset-valintaikkuna, jossa voidaan muokata valitun osan palstataittoa, taustaa sekÀ ala- ja loppuviitteiden toimintaa. Jos osalla on salasanasuojaus, salasana pitÀÀ antaa ensin.

Poista

Poistetaan valittu osa asiakirjasta ja lisÀtÀÀn osan sisÀltö asiakirjaan.