Automaattinen tiivistelmä esitykseen

Opens the current document as a LibreOffice Impress presentation. The current document must contain at least one predefined heading paragraph style.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Tiedosto - Lähetä - Automaattinen tiivistelmä esitykseen

Sisällytetyt jäsennystasot

Annetaan uuteen esitykseen sisällytettävien jäsennystasojen lukumäärä. Jos esimerkiksi valitaan yksi taso, vain "Otsikko 1" -kappaletyyliä seuraavia kappaleita voi sisältyä esitykseen.

Alipisteitä tasolla

Annetaan jäsennystasojen (otsikkojen) mukaan otettavien kappaleiden lukumäärä.