Ikkuna

Ikkunavalikossa voit avata uuden ikkunan sekä katsella asiakirjaluetteloa.

Uusi ikkuna

Avataan uusi ikkuna, jossa näkyy kohdistetun ikkunan sisältö uudestaan. Tämän jälkeen voidaan tarkastella saman asiakirjan eri osia samanaikaisesti.

Sulje ikkuna

Suljetaan käsiteltävä ikkuna. Valitaan Ikkuna - Sulje ikkuna tai painetaan +F4. LibreOffice Writerin tai Calcin tulostuksen esikatseluikkunan voi sulkea napsauttamalla Sulje esikatselu -painiketta.

Asiakirjaluettelo

Luettelossa näkyvät avoinna olevat asiakirjat. Valitsemalla asiakirjan nimen luettelosta saa vaihdettua kohdistuksen tuohon asiakirjaan.