Kuva-palkki

Kuva-palkkia käytetään yhden tai useamman valitun kuvaobjektin värin, kontrastin ja kirkkauden säätämiseen.

Image Filter Bar

This icon on the Image bar opens the Image Filter bar, where you can use various filters on the selected picture.

Kuvien suodatuksen kuvake, jossa taikasauva

Suodatus

Grafiikkatila

Luettelossa näkyy valitun graafisen objektin esitystavat. Käsiteltävään tiedostoon upotettu tai linkitetty kuva ei muutu valinnoilla, vaan ainoastaan objektin näyttötapa.

Kuvake, jossa kenttä Default-tekstein

Grafiikkatila

Väri

Väri-työkalupalkilla valitun objektin joitakin ominaisuuksia voidaan muuttaa.

Läpinäkyvyys

Säädetään kuvaobjektin läpinäkyvyyttä. Arvot väliltä 0% (täysin peittävä) ... +100% (täysin läpinäkyvä) ovat mahdollisia.

Läpinäkyvyys-kuvake, jossa juomalasi

Läpinäkyvyys

Rajaa

Lisättyä kuvaa voidaan rajata. Rajaus koskee vain näyttöä, lisättyä kuvaa ei muuteta. Vain valittua kuvaa voidaan rajata.

Impress- ja Draw-sovelluksissa ei valintaikkunaa tule esille kuvakkeen napsautuksella, vaan näkyvissä on kahdeksan rajauskahvaa. Mikäli halutaan käyttää valintaikkunaa rajaukseen, avataan kohdevalikko ja valitaan Rajaa kuvaa -komento.

Kahdeksan rajauskahvaa on käytettävissä kuvan rajaamiseen vetämällä .

Kuvake

Rajaa