Diaesitys

Valikon toimintoja tarvitaan esityksen pitämisessä.

Diaesitys

Käynnistetään dianäytös.

Esityksen asetukset

Tehdään diaesityksen asetukset. Tähän sisältyy, mistä diasta aloitetaan, diojen vaihtamistavat, esityksen tyypit ja osoitinvaihtoehdot.

Kokeile ajoituksia

Diaesitys alkaa niin, että aikalaskuri näkyy vasemmassa alakulmassa.

Toimintoasetukset

Määritetään, miten valitut objektit käyttäytyvät, kun niitä napsautetaan esityksen aikana.

Muokattu animaatio

Assigns effects to selected objects.

Dian siirtymä

Defines the special effect that plays when you display a slide during a slide show.

Näytä dia / Piilota dia

Valittu dia piilotetaan niin, ettei sitä näytetä esityksessä.

Mukautetut esitykset

Määritetään mukautettu esitys, joka käyttää käsiteltävän esityksen dioja. Diat voidaan noukkia yleisön tarpeita vastaaviksi. Mukautettuja esityksiä voi luoda mieleisensä määrän.